Sport

Meci cu miză la Polivalentă

hc vs
Sâmbătă, de la ora 14.45, Sala Sporturilor din Vaslui va arăta ca un adevărat vulcan în erupţie. Pe parchetul polivalentei vasluiene, spectatorii vor asista la duelul selecţionerilor. Principalul de la naţionala de seniori, Aihan Omer, vine la Vaslui cu gândul de a prinde ultimul loc de play-off. Gazdele, în schimb, prin vocea lui Sandu Iacob, anunţă că nu vor fi o pradă uşoară, iar obiectivul lor e să obţină cele trei puncte, care ajută enorm în play-out.
“E un meci cu o încărcătură specială. Toţi ochii handbalului românesc sunt îndreptaţi către noi. Datorită relaţiei cu selecţionerul Aihan Omer, ţinând cont că facem echipă la naţională, au apărut tot felul de speculaţii. Ne-am fi dorit ca meciul să fie televizat, însă nu se poate. Nu ne rămâne decât să demonstrăm că totul e doar o presiune în plus pe echipa noastră. Vrem un rezultat bun pentru a arăta că vechiul proverb romanesc este actual, <>”, a spus Sandu Iacob.
Acesta a mai precizat că HC Vaslui este pregătită să ofere o bucurie suporterilor, pe care îi aşteaptă în număr mare, fiind un meci care motivează şi mai mult echipa, graţie mizei: “Suntem pregătiţi pentru acest meci şi ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă pentru a ne mulţumi suporterii, care ne sunt aproape meci de meci. E un meci care îi va motiva la maxim, ţinând cont de miză. E una din rarele ocazii în care poţi să dovedeşti cât de bine eşti pregătit mental să faci faţă presiunii publicului, mai ales că oaspeţii vor avea galerie la meci”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button