Tuesday , 31 January 2023, 12:33

Anul acesta, Topul Firmelor Vaslui se va organiza în online

În acest an, Gala Topului Firmelor din județul Vaslui se va organiza spațiul virtual. Decizia a fost luată de conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui în contextul pandemiei de coronavirus.

”E un lucru practicat și de alte județe mari, de Republica Moldova, consacrat deja, și atunci și noi recurgem la această formulă de desfășurare a unui top online. În acest sens vom avea un catalog al topului pe suport de hârtie, vom avea la fel trofee, plachete de excelență pe care le vom da la oamenii de afaceri care se situează de ani de zile pe primele locuri, celor mai meritoși copii din sistemul de învâțământ vasluian, unor personalități din lumea artistică, femeilor de succes care sunt în afaceri, în așa fel încât să apreciem cum se cuvine ca și în anii trecuți efortul pe care l-au depus. Urmează ca în perioada de după organizarea topului să mergem la firme să ducem trofeele”, a spus Ionel Constantin, președintele CCIA Vaslui.

Anul trecut, în cadrul evenimentului au fost oferite plachete de excelență și aniversare, trofee pentru exportatori, trofeul CCIA Vaslui, trofee și diplome firmelor aflate pe locurile 1-3 în cadrul a șapte secțiuni: cercetare, dezvoltare și high tech, industrie, agricultură, silvicultură, pescuit, construcții, servicii, comerț și turism.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *