Thursday , 21 January 2021, 22:53

Jandarmii vasluieni au donat sânge pentru salvarea unei fetițe de 9 ani, diagnosticată cu cancer

Jandarmii vasluieni s-au mobilizat, iar vineri la prima oră au donat sânge pentru cei aflați în suferință, în speranța că exemplul lor va fi urmat de cât mai multe persoane, dar și la gândul că, la un moment dat, oricare dintre ei s-ar putea afla în situația de a avea nevoie de sânge.

De data aceasta, cadrele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui au răspuns “Prezent” la apelul făcut în presă şi pe reţelele de socializare de familia unei fetiţe de numai 9 anişori care se află internată la spitalul “Sf. Maria” din Iaşi şi care are nevoie urgentă de sânge.

Jandarmii vasluieni, ca parte a comunității, participă constant la campanii de donare, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de sânge.

În urmă cu câteva zile, o familie din Vaslui a lansat un apel umanitar pentru salvarea fetiţei lor în vârstă de 9 ani, care are nevoie urgent de donatori de sânge.

O fetiţă zglobie şi plină de viaţă, Violeta avea să primească un diagnostic crunt în această vară, când medicii i-au descoperit o tumoră canceroasă. O veste care i-a bulversat familia, dar şi pe toţi cei care o cunoşteau. 

Persoanele care doresc să doneze sânge pentru fetiţa de 9 ani din Vaslui o pot face de la orice centru de donare din ţară, cu specificaţia ”pentru Baban Violeta Gabriela- Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Sfânta Maria” din Iaşi”.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Blocaj pe DE 581: O mașină a luat foc!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Clienții E.ON pot alege o ofertă concurențială până la data de 30 iunie

E.ON Energie România va acorda o reducere comercială clienților companiei care, după data de 1 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *