Accident grav la granița cu județul Bacău! Trei persoane au ajuns la spital!

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN 24, la aproximativ un kilometru după limita judeţului Vaslui, în raza comunei Ghidigeni, județul Galați.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. La intervenție au fost deplasate și trei ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui , substația Bârlad.

La sosirea echipajelor de pompieri au fost găsite două autoturisme avariate, iar una dintre cele patru persoane aflate în autoturisme era încarcerată.

Celelalte persoane au fost evacuate de către ceilalți participanți la trafic. Victima încarcerată a fost extrasă dintre fiarele contorsionate, după care a fost predată unuia dintre echipajele SAJ Vaslui.

Au fost transportate la CPU Bârlad trei persoane, doar una refuzând îngrijirile medicale.

După extragerea victimei încarcerate, pompierii militari au efectuat celelalte operațiuni specifice în urma producerii unor accidente rutiere.

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *