Sport

Atletico va evolua în liga a treia

atletico
Atletico Vaslui a fost lipsită de griji în returul seriei I a ligii a treia. Dovadă că pe teren, vasluienii au înregistrat trei remize şi alte trei victorii la masa verde, din 13 jocuri. Chiar dacă a lăsat o impresie bună, formaţia antrenată de Costinel Botez şi Gabi Crăciun a pierdut în ultima etapă, scor 1-2, cu Inter Dorohoi. Vasluienii au rezistat preţ de 50 de minute fără gol primit, însă după zece minute Petruţ a restabilit egalitatea, scor 1-1. Totuşi, gazdele au reuşit să intre în avantaj cu un sfert de oră înainte de final, scor cu care s-a încheiat şi partida.
Atletico încheie campionatul pe locul 12, cu 16 puncte, graţie celor patru victorii, din care trei la masa verde, la care se mai adaugă alte patru remize.
Cu aceste rezultate, formaţia vasluiană are asigurată prezenţa în noul sezon al ligii a treia. Atletico speră într-o altă evoluţie, ţinând cont că a obţinut o finanţare nerambursabilă de la Consiliul Local de 340.000 lei, iar conducătorii clubului speră să mai atragă şi alte fonduri de la diferite firme din judeţ.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button