ActualitateNaţional

Urmărit internațional depistat la P.T.F. Oancea

vama-oancea
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat cu dublă cetăţenie româno-moldoveană, urmărit internaţional, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni cu droguri.

În data de 16 august 2016, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, judeţul Galați, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare intrării în România, Artiom A., în vârstă de 37 de ani, persoană cu dublă cetăţenie româno-moldoveană, pasager al unui autoturism marca Nissan.
Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul era urmărit internaţional, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare, de către autorităţile din Franța și din România, pentru săvârşirea unor infracţiuni cu droguri.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Galați, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button