Doi vasluieni, care au aruncat deșeuri aiurea, prinși de polițiștii locali!

În ultimele zile, polițiștii locali au acționat pentru identificarea și sancționarea persoanelor care depozitează ilegal deșeuri de orice tip.

Astfel, au fost identificate două persoane care au depozitat deșeuri în zona complexului Tunca (aproximativ 100 saci rezultați din salubrizarea subsolului unui bloc), respectiv pe proprietatea privată a unei alte persoane, situată în zona DJ 207E – Șoseaua Bacăului.

La recomandarea polițiștilor locali, persoana care a depozitat cei 100 saci de deșeuri a solicitat către Goscom SA prestarea serviciilor de ridicare și transport a deșeurilor, făcând dovada achitării contravalorii serviciilor.

În baza Protocolului de colaborare încheiat între Poliția Locală Vaslui și Garda de Mediu Vaslui, polițiștii locali au chemat la fața locului reprezentanții Gărzii de Mediu care au aplicat sancțiuni contravenționale pentru depozitarea de deșeuri cu încălcarea prevederilor legale.

”Pe acestă cale, atenționăm persoanele care aruncă deșeuri pe domeniul public/privat al UAT Vaslui că acest comportament nu mai este tolerat și va fi sancționat aspru de către autoritățile competente, conform prevederilor legale în vigoare”, se arată într-o informare a Poliției Locale Vaslui.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Mașină proiectată într-o locuință la Ivești

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă echipate cu …

Au reapărut incendiile de locuințe la Bârlad

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu trei autospeciale (o ambulanță SMURD tip B2 și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *