Un centru de testare COVID-19 în care Primăria Vaslui a investit peste 360.000 de lei – nefuncţional

Un centru pentru testarea COVID-19 în a cărui amenajare Primăria municipiului Vaslui a investit aproximativ 360.000 de lei este nefuncţional, deşi are toate avizele necesare.

Potrivit primarului municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, centrul nu poate fi dat în folosinţă pentru că ministrul Sănătăţii nu a emis un ordin de funcţionare necesar pentru deschiderea obiectivului.

”Din păcate, nici la această dată centrul nu funcţionează pentru că ministrul Sănătăţii nu a emis ordinul de funcţionare a lui. Din discuţiile cu Direcţia de Sănătate Publică ştim că are toate avizele necesare depuse la documentaţie, am întrebat chiar azi dimineaţă (miercuri dimineaţă n.r.). S-au investit în jur de 360.000 de lei pentru ceea ce înseamnă amenajarea unui centru care este nefuncţional”, a precizat Pavăl, în cadrul unei conferinţe de presă.

Lucrările de amenajare la centrul de testare, amplasat într-un spaţiu al primăriei, sunt finalizate încă de anul trecut. În cadrul acestuia au fost deja efectuate o serie de teste pentru depistarea infecţiei cu SARS-CoV-2, dar rezultatele nu au putut fi luate în considerare.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Captură impresionantă la Albița! Aproape 50 mii de cartușe letale descoperite în portbagajul unei mașini conduse de un moldovean!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița  efectuează cercetări cu privire …

Cinci bărbați reținuți de polițiști, după ce au încercat să-și facă dreptate cu parul

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși au reţinuți cinci bărbați, din comunele Dimitrie Cantemir și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *