ActualitateLocal

În mijlocul elevilor de la Școala „Mihai Eminescu” Laza

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, a onorat invitația conducerii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din localitatea Laza, participând la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

Acesta le-a urat mult succes în noul an școlar atât elevilor, cât și cadrelor didactice, iar părinților le-a transmis să fie alături de școală, pe care o consideră o adevărată „intreprindere” de formare a oamenilor.

„Este o zi extraordinară pentru toate comunitățile noastre. Mi-am amintit cum acum peste 40 de ani mă duceam cu plăcere la deschiderea școlii pe 15 septembrie. Nu știu dacă plăcerea aceasta era permanentă sau dura întregul an, dar pentru început era o mare plăcere să ne revedem cu toții. Școala a trecut prin momente oarecum dificile, după 1989. Reformele care au fost făcute, felul în care a fost abordat învățământul a creat dificultăți pentru copii, părinți și cadre didactice. După atâția ani a venit un moment de stabilitate și cu toții înțelegem că școala nu este o simplă entitate în care ni se transmit cunoștințe, ci este o întreprindere unică în care formăm oameni. Aceasta este menirea școlii cu adevăra. Mult succes în noul an școlar”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button