Tuesday , 31 January 2023, 11:39

Trei incendii de locuințe din cauza coșurile de fum în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 ore, pompierii vasluieni au intervenit pentru limitarea și lichidarea a trei incendii izbucnite la tot atâtea locuințe aflate în localitățile Știoborăni (comuna Solești), Bleșca (comuna Ivănești) și Muntenii de Jos (comuna Muntenii de Jos). În niciunul dintre cele trei incendii nu au existat persoane rănite ori intoxicate.

În cazul incendiului izbucnit în locuința din localitatea Știoborăni au ars aproximativ 90 metri acoperiș din tablă pe astereală din lemn, o anexă gospodarească și un adăpost pentru animale. Au fost salvate trei camere ale casei.

În incendiul din localitatea Bleșca, incendiul a distrus aproximativ 40 metri pătrați acoperiș din tablă și o bucătărie de vară, restul locuinței fiind salvată.

În urma incendiului izbucnit în locuința din localitatea Muntenii de Jos au ars aproximativ 80 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, o anexă gospodărească și bunurile din două camere.

Cauza probabilă de izbucnire a celor trei incendii este una comună pentru această perioadă, și anume coșurile de fum defecte sau neizolate corespunzător față de materialele combustibile din apropiere.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *