Tuesday , 31 January 2023, 12:54

Toyota căutată de autoritățile italiene, a fost indisponibilizată la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor, un autoturism marca Toyota C-HR care figura în bazele de date ca fiind semnalat furat din Italia.

În data de 08 noiembrie  a.c., în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un cetățean român, domiciliat pe raza judeţului Vaslui, în vârstă de 38 de ani, care transporta pe o platformă, un autovehicul marca Toyota C-HR, înmatriculat în Italia.

„Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul în cauză a fost achiziționat prin intermediul unei societăți de profil din Italia, el fiind doar împuternicit să îl transporte din municipiul Focşani către noul proprietar. Acesta a mai adăugat că nu are cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este furat sau implicat în vreun litigiu”, a spus Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui. 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 72.500 de lei, a fost reținut indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *