Local

Primarul Hușiului: ”Stați acasă!”

Primarul municipiului Huși, Ioan Ciupilan, face un apel la populație să rămână în casă în această perioadă, pentru a preîntâmpina răspândirea virusului Covid-19.

De asemenea, edilul a anunțat că are în derulare o amplă acțiune de identificare a persoanelor peste 60 de ani și monitorizarea celor vulnerabile și fără un sprijin.

La sediul primăriei există deja o echipă permanentă, care preia toate situațiile apărute, astfel încât să existe o rezolvare imediată.

“Dragi concetateni, vin in fata dumneavoastra cu o rugaminte, una foarte mare, aceea de a incerca sa respectam masurile absolut necesare de protectie, sa ne protejam unii pe altii, sa incercam sa evitam raspandirea acestui virus care, de alaltaieri, ne-a aliniat si pe noi la zona galbena de COVID -19. Din punctul nostru de vedere, cel al reprezentantilor Primariei Husi, am stabilit inca de acum 12 zile, in Comitetul de Urgenta, o echipa care sa identifice toate persoanele care au varsta peste 60 de ani, sa identifice toate persoanele care locuiesc singure, care sunt izolate la domiciliu. Am constituit echipe care sa preia toate informatiile de la cetatenii anterior mentionati, o echipa care sa le duca acestor persoane alimentele de care au nevoie sau strictul necesar de care are nevoie o familie care sta izolata sau care nu se poate deplasa. Pentru acest lucru am pus la dispozitie si doua numere de telefon, cel al Primariei Municipiului Husi si cel al DGASPC Husi. La Primaria Husi este o echipa de permanenta care raspunde la Tel. 0235.480.009 sau 0235.480.172 inca de dimineata de la orele 07:00 si pana ora 21:00. Dupa ora 21:00 este portarul care preia datele pe care cetatenii le transmit, in asa fel incat Primaria Husi sa aiba o permanenta si pe perioada noptii”, a spus primarul Ioan Ciupilan.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button