EducatieLocal

O nouă generaţie de 10 de la Şcoala “Constantin Parfene”:

sefi-de-promotie
Şcoala “Constantin Parfene” Vaslui are parte de o nouă generaţie de aur, cu medii foarte bune obţinute de cei 65 de absolvenţi de gimnaziu.
În acest an, patru dintre elevi au absolvit gimnaziul cu media generală 10. Este vorba despre elevele Miruna Ştefania Lupaşcu, Mădălina-Elena Kopacz, Alexandru-Tudor Brânză şi Andreea Mititelu, toţi patru devenind şefi de promoţie.
De remarcat faptul că elevii cu media 10 au participat în fiecare an la olimpiadele şcolare.
“Vreau să fiţi bucuroşi pentru această zi. Să fiţi sănătoşi şi să nu uitaţi niciodată această etapă din viaţa voastră. Succes la examenul care urmează şi să nu ne uitaţi niciodată”, a mai spus Daniela Nane, directorul gimnaziului vasluian.
Şcoala “Constantin Parfene” îşi doreşte să obţină rezultate excelente şi la evaluarea naţională din acest an.
Mădălina-Elena Kopacz este una dintre şefele promoţiei din acest an de la Şcoala “Constantin Parfene”. Secretul rezultatelor obţinute în cei patru ani de gimnaziu constă în multă muncă şi dorinţă de cunoaştere. Ea a ţinut să le mulţumească dascălilor şi părinţilor pentru răbdarea avută şi pentru suportul moral oferit.
“Mulţumesc dascălilor care ne-au ajutat să ajugem unde suntem şi că ne-au fost mereu alături. Mulţumesc doamnei diriginte, mulţumesc şi colegilor, care pe parcursul celor opt ani am legat prietenii. Sperăm cu ţoţii că vom ajunge acolo unde ne este locul”, a spus Mădălina-Elena Kopacz.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button