ActualitateLocal

O mică avere cheltuită în totalitate de un puști de 15 ani: banii i-a sustras dintr-o locuință din Vaslui!

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un minor, în vârstă de 15 ani, din municipiul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui minor, în vârstă de 15 ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în data de 28 aprilie 2024, în municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în perioada sus-menționată, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi pătruns prin efracție într-o locuință de pe strada Veteran Țurcanu, sustrăgând bani.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii, estimat la 12.500 lei, nu a fost recuperat.

La data de 17 mai a.c, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Investigatii Criminale Vaslui au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

La data de 18 mai a.c. acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a minorului și dispunerea măsurilor legale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button