O butelie a explodat într-o locuință din Râșești

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat, pentru asigurare măsuri PSI, în urma exploziei unei butelii încărcate cu GPL.

Pompierii militari au intervenit în localitatea Râșești, comuna Drânceni. Din primele informații, explozia nu a fost urmată de incendiu.

O butelie încărcată cu GPL, (cu o capacitate de 8 litri) a explodat în baia locuinței, în urma deflagrației o persoană fiind rănită. La fața locului a fost trimisă și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui.

„Pompierii au evacuat din locuință, șapte butelii încărcate cu GPL, iar imobilul are geamurile și ușile smulse, tavanul (din gips carton) din două camere fiind prăbușit. Persoana rănită a fost preluată de echipajul SAJ și i se acordă primul ajutor medical”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al IJSU Vaslui.

Victima, o femeie în vârstă de 53 ani, a fost transportată la spital, aceasta având arsuri pe față, membrele superioare și inferioare.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Problemele persoanelor seropozitive, discutate în cadrul dezbaterii „Nu-ţi feri privirea!”, organizată de Asociaţia „Iris”

Problemele persoanelor seropozitive din judeţul Vaslui au fost discutate, joi, în cadrul unei dezbateri organizate …

Un moldovean a fost prins la Albița cu 80.000 de euro și 70 de pachete cu țigări

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *