Sport

Minaur-HC Vaslui, duminică, ora 17 Meci de şase puncte

hc vaslui
Sandu Iacob speră ca echipa să treacă de semieşecul cu CSM Ploieşti şi să aibă o altă atitudine la Baia Mare, considerând întâlnirea cu Minaur decisivă pentru a prinde un loc în play-off. Practic, Vasluiul este obligată să câştige, altfel şansele de a fi în primele opt echipe la finalul sezonului regulat se anulează.
“E meci decisiv la Baia Mare, de şase puncte. Dacă reuşim să câştigăm, ne mai dă şanse la play-off. Dacă nu, ne facem calculele pentru play-out. Ar fi dezamăgitor pentru aceşti băieţi să joace în play-out. Ne batem până la capăt, în speranţa că vom prinde play-off-ul”, a spus Sandu Iacob.
Problemele continuă pentru Minaur Baia Mare. Deşi cazul lui Marius Sadoveac a fost rezolvat şi interul dreapta s-a întors la echipă, de la formaţia maramureşeană au plecat Uros Vilovski şi Petru Pop.
Uros Vilovski a părăsit încă de săptămâna trecută Baia Mare, nemulţumit de situaţia de la echipă, acesta fiind de altfel şi motivul pentru care maghiarul nu a evoluat la Focşani. În schimb, Petru Pop şi-a anunţat demisia, supărat şi el de ceea ce s-a întâmplat în acest sezon la Minaur.
În schimb, la ocupanta locului opt vor ajunge în această săptămână trei jucători de la CNOT Braşov, Răzvan Apostu, Vlad Bondor şi Marius Pop, toţi sub formă de împrumut.
Meciul se va defăşura în Sala de Sport a Şcolii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”.
Din cauza numărului mai mic de locuri pe care îl are Sala de Sport, intrarea spectatorilor pentru meciul cu HC Vaslui se va face exclusiv pe bază de abonament, în limita a 500 de locuri.
Meciul va fi condus de cuplul bucureştean Blas-Ghiorghişor, observator FRH fiind Iulian Enache din Braşov.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button