EducatieLocal

Iată ce au făcut copiii unor persoane publice din Vaslui la bac

radu laic
Şeful Poliţiei Locale Vaslui, Sorin Catană, este un tată fericit. Fiul lui a promovat bacalaureatul cu o medie foarte bună. Emoţiile au luat sfârşit pentru Andrei Catană şi familia lui. Proaspătul absolvent al Liceului “Mihail Kogălniceanu” (LMK) a luat bacalaureatul cu media 8,15. El a obţinut 8,1 la limba şi literatura română, 7,2 la istorie şi 9,15 la logică.
Şi gemenii fostului inspector general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Maria Ciulei, au promovat bac-ul cu medii mari.
Cristina Ciulei a luat 7,55 la română, 8,5 la matematică şi 9,90 la informatică, obţinând media 8,65. Fratele său, Răzvan, a avut o medie mai mare, obţinând 9,1, după ce a fost notat cu 9,3 la română, 8,85 la istorie şi 9,15 la logică.
Radu Clătinici, fiul Danielei Clătinici, liderul judeţean Sanitas şi consilier local, a obţinut media 7,88, după ce a luat 6,2 la română, 8,4 la istorie, iar la logică a fost notat cu 9,05.
O medie mare a obţinut şi Radu Laic, fiul Danielei Laic, directorul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Vaslui. Cu 9,1 la română, 9,15 la matematică şi 9,95 la informatică, Radu se poate declara un absolvent fericit, media finală fiind de 9,4.
La rândul lui, Petru Hage-Moussa, fiul medicului stomatolog Joeph Hage-Moussa, a luat 5,4 la limba română, 10 la istorie şi 9,1 la logică, promovând cu media 8,16.
Cunoscutul şahist, Sergiu Dinu, este un fericit al examenului, promovând bac-ul cu media 9,2, după ce a fost notat cu 8 la română, 9,85 la matematică şi 9,75 la informatică.
Şefa de promoţie, Mădălina Tudorache, a fost admisă la examen cu media 9,65 (9,5-română; 9,65-matematică; 9,8-fizică).
De asemenea, solistele de la Rapsodia Vasluiului, Raluca Radu şi Denisa Ciobanu, au obţinut medii mari la bacalaureat. Denisa Ciobanu a promovat examenul cu 9,93, după ce a obţinut 10 la anatomie şi română, iar la matematică a fost notată cu 9,8.
Raluca Radu, fostă membră a Fantasiei, a fost admisă cu media 9,53, după ce la română a obţinut 9,6, la matematică-9,4, iar la anatomie a primit nota 9,6.
Însă cea care a uimit o ţară întreagă este Maria Elisa Pălimaru, care a reuşit să ia bacul cu media 9,96, în ciuda faptului că în ultimul an de liceu a adus pe lume o fetiţă, îndeplinindu-şi cu succes şi rolul de mamă, chiar dacă a trebuit să facă naveta la şcoală din satul natal.
O medie mare a obţinut şi Victoria Moraru, fost preşedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor de la LMK, fiica învăţătoarei Cerasela Moraru, de la Şcoala “Elena Cuza”. Ea a obţinut 10 la română şi matematică, iar la informatică a fost notată cu 9,75, media finală fiind de 9,91.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button