Thursday , 29 September 2022, 22:11

Dosar penal în cazul bărbatului accidentat într-o fabrică din oraşul Negreşti

Poliţiştii vasluieni au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă în cazul unui bărbat accidentat într-o fabrică din oraşul Negreşti.

“Pe data de 14 iunie, la ora 07.38, Poliţia oraşului Negreşti a fost sesizată cu privire la faptul că la o societate de pe raza localităţii o persoană a fost vătămată. Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în timp ce se afla la serviciu, unui bărbat de 44 de ani, din oraşul Negreşti, i-ar fi căzut, din chinga unui motostivuitor, un ansamblu metalic de aproximativ 900 de kilograme, în zona şoldului şi a picioarelor. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Vaslui au demarat cercetări în acest caz, urmând să stabilească măsurile legale.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

„Conduita preventivă salvează vieți” este mesajul transmis de polițiștii vasluieni

În perioada septembrie 2022 – martie 2023, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean …

Amenzi în valoare de peste 1,2 milioane de lei, date de comisarii Gărzii de Mediu de la începutul anului

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean Vaslui al Gărzii Naţionale de Mediu au dat amenzi în valoare de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *