ActualitateLocal

Programările pentru înmatricularea vehiculelor se va face doar online începând de săptămâna viitoare


Conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Vaslui a dispus ca de luni, 6 martie, programările pentru înmatriculările auto să facă numai online, pe site-ul Instituţiei Prefectului-judeţul Vaslui, precizează un comunicat de presă remis luni, de instituţie.
Potrivit sursei citate, decizia a fost luată pentru a preîntâmpina producerea aglomeraţiei la depunerea documentelor de înmatriculare, transcriere sau autorizare provizorie a vehiculelor, odată cu eliminarea taxei de primă înmatriculare.
‘Solicitanţii se vor prezenta la ghişeul de înmatriculări la ora şi data rezervată, având asupra lor dosarul complet de înmatriculare. Cei care nu se vor prezenta în perioada programată îşi vor pierde rezervarea. Ultima zi când se mai acceptă programări la sediul instituţiei este joi, 2 martie. Persoanele care nu au acces la internet vor solicita sprijinul autorităţilor locale, respectiv primării, pentru a se putea programa online’, se arată în comunicatul de presă remis de Instituţia Prefectului.
Programările online pentru înmatricularea maşinilor sunt făcute până la finalul lunii aprilie, iar cetăţenii care se prezintă la ghişeu sunt nevoiţi să aştepte chiar şi trei zile pentru o programare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button