Locuință în flăcări la Dumești: Proprietarul s-a ales cu arsuri la nivelul capului și mâinilor!

Garda II Negrești și Detașamentului de pompieri Vaslui au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Dumești, comuna Dumești.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu violență în interiorul locuinței, iar o persoană – proprietarul casei – prezenta arsuri de gradele I și II la nivelul capului și al membrelor superioare.

Victima a fost evaluată de echipajul ambulanței SMURD, ulterior, bărbatul în vârstă de 66 ani fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Pompierii militari au continuat operațiunile de limitare a incendiului și de protecție a bunurilor aflate în pericol. Până la sosire echipajelor de intervenție, in locuință a explodat o butelie încărcată cu GPL. După aproximativ două ore, incendiul a fost lichidat.

Acoperișul a fost distrus în totalitate, iar din locuință a mai putut fi salvată o cameră și bunurile aflate în aceasta. Incendiul a distrus toate anexele gospodărești și aproximativ șase metri cubi material lemnos.

Au fost salvate 40 păsări. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul lăsat nesupravegheat.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *