HC Vaslui-CSM Făgăraș 27-24 (9-10)


HC Vaslui a luat culoare în obraji, după succesul cu Făgăraș, scor 27-24. Vasluienii au alergat mult pentru această victorie, oaspeții având prim planul pe tot parcursul primei reprize, perioadă în care au condus și cu cinci goluri, scor 3-8.
Partea a doua a debutat de la 10-10, după ce Dediu restabilește egalitatatea. S-a mers cap la cap un sfert de oră, pentru ca handbaliștii lui Bozo Rudic să treacă prima oară la conducere, la scorul de 18-17, exact când mai erau 15 minute din joc.
Au urmat cinci minute excelente pentru gruparea vasluiană, perioadă în care a marcat de cinci ori consecutiv, fără să primească gol, astfel că diferența a crescut la cinci goluri, scor 24-19.
Oaspeții, cu apărare avansată, au sperat la o revenire pe tabelă, însă fără șanse, gazdele gestionând bine situația, obținând o victorie, care putea fi mult mai confortabilă.
Din nou, omul meciului a fost Gabriel Bujor, care a marcat 12 goluri. El a fost urmat de Claudiu Dediu, Nicușor Ungureanu și Gabriel Cumpănici, fiecare cu câte trei reușite.
Victoria rămâne doar una de moral, fiind insuficientă pentru evitarea barajului de menținere în prima ligă, care va avea loc în perioada 31 mai-2 iunie, la Călărași.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *