Copii transportaţi la spital, după ce tatăl a fost evacuat din locuinţa în care stătea cu chirie

un-brasovean-a-murit-dupa-ce-a-sarit-din-salvare-0
Doi copii de 2, respectiv 3 ani au ajuns, noaptea trecută, la spital cu o ambulanţă, însoţiţi de tatăl aflat în stare de ebrietate.
Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, mama copiilor ar fi plecat de acasă cu un bebeluş de câteva luni, iar bărbatul rămas cu ceilalţi doi copii ar fi fost evacuat din locuinţa în care familia stătea cu chirie şi a sunat la ambulanţă.
Cei doi soţi sunt din comuna Pogana şi au căutat să închirieze o locuinţă în satul Mitoc din comuna Banca, deoarece bărbatul şi-a găsit de lucru la o fabrică din zonă.
“În urma unor discuţii pe care le-au avut cu proprietarul casei în care locuiau, mama a părăsit imobilul, împreună cu un bebeluş, iar tatăl a rămas cu ceilalţi doi copii, însă a fost evacuat din casa în care familia locuia cu chirie. Din informaţiile noastre, cazul este deja în atenţia celor de la Protecţia Copilului. Copiii, împreună cu tatăl, au fost transportaţi la spital, iar autorităţile urmează să stabilească ce măsuri vor fi luate în acest caz”, a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

O fabrică de termopane din Huși făcută scrum

Secția de pompieri Huși a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță …

SĂPTĂMÂNA EUROPEANĂ A SĂNĂTĂȚII MINTALE, marcată la Penitenciarul Vaslui

Săptămâna europeană a sănătății mintale este o inițiativă paneuropeană care își propune să crească gradul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *