Autoturism căutat de autorităţile spaniole, descoperit la P.T.F. Albiţa


Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră un bărbat cu cetățenie româno-moldoveană, care conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, căutat de autorităţile din Spania, în vederea confiscării.

În ziua de 17 martie a.c., în jurul orei 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, Vladimir T., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 58 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Republica Moldova.
Existând suspiciuni cu privire la provenienţa autoturismului, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de Spania, la data de 16.09.2016.
Cu privire la aspectele constatate, Vladimir T. a declarat că este șofer al firmei care deține în proprietate autoturismul marca Volkswagen Passat şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 12.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Autocamion furat din Spania, descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de …

Vasluienii au venit în număr mare la ”Noaptea muzeelor”

Noaptea muzeelor a început cu aglomeratie la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui, instituție aflată …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *