ActualitateLocal

Un moldovean a încercat să treacă frontiera la volanul unei mașini cu numere de înmatriculare valabile doar pe teritoriul Germaniei

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, care a fost depistat conducând un autoturism ce nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În data de 13 iulie  a.c., în jurul orei 13.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un bărbat  cu  cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 57 de ani, care conducea un autoturism, înmatriculat în Germania.

„La controlul de frontieră, în urma verificării documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au constatat că acesta are atribuite numere de înmatriculare cu valabilitate limitată şi valabile doar pe teritoriul Germaniei”, a declarat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al ITPF Iași.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button