ActualitateLocal

Taximetrist lăsat fără telefon de către un client!

Poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din Vaslui, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, în noaptea de 22/23 iulie 2023, în localitatea Fundu Văii, comuna Lipovăț, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în noaptea de 22/23 iulie 2023, la ora 03.15, în zona centrală a municipiului Vaslui, un operator taxi a fost solicitat, de doi bărbați, să efectueze o cursă până în localitatea Fundu Văii.

Ajunși la destinație, cei doi clienții au coborât, iar unul dintre aceștia, cel de 35 de ani, ar fi sustras, prin smulgere, un telefon mobil aflat în habitaclul autovehiculului taxi, ulterior cele două persoane asigurându-și scăparea prin fugă.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la peste 650 de lei.

Ieri, 26 iulie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii vasluieni au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore.

Astăzi, 27 iulie 2023, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button