ActualitateLocal

Tânăr cercetat penal, după ce a fost prins conducând o mașină fără a avea permis de conducere și în stare de ebrietate

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au fost sesizați, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o persoană ar conduce un autoturism în localitatea Idrici, comuna Roșiești, fără a deține permis de conducere.

Deplasați în temeiul sesizării, polițiștii au identificat autoturismul, înmatriculat în județul Iași, condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Mironeasa, județul Iași, pe drumul județean DJ 244M, în localitatea Idrici, comuna Roșiești.

„Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, eliberat de autoritățile din România sau din alt stat. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.19 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button