ActualitateLocal

Primăria Vaslui organizează Târg de adopție pentru câinii fără stăpân

Pe 30 septembrie, între orele 09.00 – 16.00, Primăria Municipiului Vaslui şi Goscom Vaslui, operatorul autorizat al Serviciului public specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân, organizează cea de-a doua ediție a Târgului de Adopții pentru câinii cazați în adăpostul public al municipiului.

În parcarea din fața Sălii Polivalente (situate în strada Decebal), iubitorii de animale interesați să adopte sunt așteptați cu buletinul de identitate/carte de identitate și copie după actul de proprietate al locuinţei/terenului pentru a demonstra că dețin spațiul necesar creșterii animalelor adoptate.

Câinii propuși pentru adopție sunt sociabili, prietenoși, sterilizați, vaccinați, deparazitați intern și extern, identificați prin individualizare cu crotalie.

Câinii adoptați vor fi identificați prin individualizare cu microcipare subcutanată, vor primi carnete de sănătate și vor fi înscriși în Registrul Național al câinilor cu stăpân.

Toate manoperele mai sus enumerate, necesare adopției, sunt gratuite.

„Iată, deci, o nouă oportunitate pentru iubitorii de animale de a le oferi acestor suflete inocente o șansă la un cămin adecvat și o familie sufletistă, cu beneficii de ambele părți!”, a precizat Geanina Tofan, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button