ActualitateLocal

Neasigurarea la efectuarea manevrelor de întoarcere

accident-mas-politie-si-indicator-295x180
Din cauza neasigurării corespunzătoare la efectuarea unei manevre de întoarcere de către un conducător auto, astăzi, pe raza municipiului Vaslui a avut loc un accident grav de circulație. Patru persoane au suferit vătămări corporale și au necesitat transportarea la unități medicale din municipiul Vaslui și Iași.
În dimineața de 20.05.2016, pe raza municipiului Vaslui a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a patru persoane.
P.Costel, în vârstă de 39 ani, din comuna Tanacu se deplasa cu autoturismul pe strada Șoseaua Naționala din municipiul Vaslui, din direcția Muntenii de Sus spre Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Acesta, fără a se asigura corespunzător, a efectuat manevra de întoarcere pe marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a intrat coliziune cu o autoutilitară condusă de P. Andrei, de 29 ani, din municipiul Vaslui care se deplasa în aceeași direcție.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a patru persoane – cei doi conducători auto și două persoane din autoturismul condus de P. Costel (un tânăr de 19 ani și un bărbat de 41 ani). Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. P. Costel a fost diagnosticat cu „fractură bază de craniu, fractură os zigomatic, fractură os temporal stâng” fiind transportat la o unitate medicală din municipiul Iași. Celelalte trei persoane au primit același diagnostic de „traumatism cranio-cerebral și policontuzii”.
Conducătorii celor două autovehicule au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button