Iad în loc de casă, pentru doi copii din Vaslui! Doi frați, violați de tatăl vitreg!

Doi copii în vârstă de cinci ani, respectiv opt ani din localitatea Dimitrie Cantemir, județul Vaslui, au fost violați de concubinul mamei lor, un bărbat în vârstă de 32 de ani.

Poliţia a fost sesizată despre abuzurile bărbatului în luna octombrie chiar de către mama celor două victime. Fiul cel mare i-a povestit că în timp ce era internată în spital cu cel de-al treilea frate – un bebeluş de cinci luni, tatăl vitreg i-a abuzat sexual atât pe el, cât şi pe fratele de cinci ani.

Imediat, Poliţia a declanşat cercetări şi a sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui. Prima măsură dispusă a fost scoaterea celor doi fraţi din familie, ulterior şi a bebeluşui, şi plasarea lor în grija unor asistenţi maternali profesionişti.

Ancheta Poliţiei şi cea a Protecţiei Copilului aveau să scoată la iveală condiţiile degradante în care trăiau copiii.

Cei doi parteneri locuiau împreună din luna iulie. Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au descoperit că începând cu luna august, concubinul îi supunea pe cei doi băieţi ai partenerei sale la perversiuni sexuale, iar dacă nu îi îndeplineau fanteziile, îi agresa fizic.

Mai bine de o lună le-a fost necesar poliţiştilor din Vaslui să adune probele ce îl încriminează pe agresor.

Iniţial, agresorul a negat acuzaţiile aduse împotriva sa, însă ulterior pus în faţa probelor, a cooperat cu anchetatorii recunoscându-şi parţial faptele.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Moldovenii forțează vigilența polițiștilor de frontieră: Încă un cetățean basarabean prins cu permis de conducere necorespunzător!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Puctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa …

Trafic îngreunat în Bârlad, după ce trei mașini au fost implicate într-un accident rutier

Detasamentul de pompieri Bârlad a fost solicitat să intervină la un accident rutier pe bulevardul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *