ActualitateLocal

Focșănean înșelat prin metoda șmen la Vaslui de către un romașcan

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au probat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, în dauna unei persoane vătămate din municipiul Focșani.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Roman, județul Neamț, bănuit de comiterea unei infracțiuni de înșelăciune, prin modul de operare „șmen”.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, la data de 12 iulie 2023, ora 09.00, în municipiul Vaslui, pe strada Ștefan cel Mare, în zona unei case de schimb valutar, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii, ar fi înșelat o persoană vătămată, bărbat de 53 de ani, din municipiul Focșani, cu suma de 1.900 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral fiind returnat persoanei vătămate.

La data de 15 iulie 2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru stabilirea și probarea întregii activități infracționale a bărbatului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button