ActualitateLocal

Cupa rămâne la Vaslui

DSC_0213
Palatul Copiilor Vaslui nu a avut nicio emoţie la cea de-a 22-a ediţie a concursului naţional de automodele, dotat cu Cupa Vasluiului.
Cristian Florea, Tudor Radu şi Tudor Sârbu au câştigat marele premiu pe echipe, după ce, la individual, Cristian Florea s-a impus la clasele 1/10 off road-4 WD şi 1/8-4 WD termice.
Tudor Sârbu a obţinut locul 3 la clasa 1/10 2WD.
Pe locul doi s-a clasat echipajul din Neamţ, podiumul fiind încheiat de Pucioasa.
“A fost un concurs puternic, la care au participat 12 echipaje, dintre care unele sunt între primele cinci din ţară în competiţiile naţionale. Consider că a fost cea mai reuşită ediţie. Rezultatele sunt cele aşteptate, ţinând cont că la nivel de juniori şi elevi avem cel mai bun echipaj din ţară. Ţin să mulţumesc domnului primar Vasile Pavăl şi Primăriei Vaslui pentru susţinerea acordată în organizare. Mulţumesc şi Inspectoratului Şcolar Judeţean, doamnei primar Mona Bujor, de la Soleşti, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret şi conducerii Palatului Copiilor. Fără ajutorul lor, competiţia nu se putea desfăşura în condiţii normale”, a declarat Constantin Olaru, instructorul echipajului de la Palatul copiilor Vaslui.
La concurs, care a avut loc la Valea Siliştei, comuna Soleşti, au participat echipaje din Bucureşti, Pucioasa, Slobozia, Bicaz, Câmpulung Moldovenesc, Hârlău, Harghita şi Vaslui.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button