Sport

“Condamnaţi” la victorie

minaur-hc vaslui
HC Vaslui se află în faţa celui mai important examen al play-out-ului Ligii Naţionale. Partida cu Minaur reprezintă o adevărată finală, ambele echipe având nevoie de un rezultat pozitiv, pentru a spera la locul doi, ce îţi asigură prezenţa în noul sezon al Ligii Naţionale.
“E o adevărată finală pentru noi. Practic, suntem obligaţi să câştigăm. Ne dorim foarte mult acest lucru, pentru a ne bucura, în primul rând, suporterii, care ne-au fost alături de fiecare dată. Vrem să ne bucurăm de acest meci şi să fie o răsplată pentru munca noastră de un sezon. E un meci extrem de greu. Totul e posibil în acest joc. Îl vom trata cu maximă seriozitate. Cunoaştem potenţialul adversarei noastre. Prin concentrare şi dăruire, putem face diferenţa”, a spus Sandu Iacob.
HC Vaslui are nevoie de victorie, pentru a egala la puncte Minaur, care îi asigură locul doi înainte de ultima etapă din play-out.
În tur, vasluienii au obţinut un rezultat de egalitate, scor 29-29. Golul egalizator a fost marcat de Hagiu, din aruncare de la şapte metri, la ultima fază a partidei.
De remarcat faptul că Minaur vine după un succes la patru goluri, scor 32-28, în faţa ultimei clasate, Danubius Galaţi.
HC Vaslui a obţinut un punct preţios pe terenul liderului, Energia Tg.Jiu, scor 25-25. Vasluienii sunt neînvinşi de cinci etape, perioadă în care au obţinut trei victorii (Danubius Galaţi, CSM Ploieşti, CSM Focşani) şi două remize (Minaur şi Energia Tg.Jiu).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button