ActualitateLocal

Bărbat de 62 de ani, căutat de mai multe zile de poliţişti după ce a dispărut de la domiciliu

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Fereşti, este căutat de mai multe zile de poliţişti, după ce a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Bărbatul dispărut ar fi fost lăsat pe strada Gării din Vaslui de către o femeie în vârstă de 52 de ani.

“Poliţia municipiului Vaslui a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 68 de ani cu privire la faptul că fratele său, în vârstă de 62 ani, din comuna Fereşti, a fost lăsat pe data de 10 august, la ora 16,00, pe strada Gării din Vaslui, de către o femeie în vârstă de 52 de ani, iar de atunci acesta nu a ajuns la domiciliu şi nici nu a putut fi găsit. Bărbatul nu este cunoscut cu afecţiuni psihice şi nu deţine telefon mobil. Ultima dată, bărbatul a fost văzut pe data de 11 august 2023, la magazinul din satul Fereşti, purtând aceeaşi vestimentaţie”, precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Conform sursei citate, persoana dispărută are înălţimea de aproximativ 1,85 metri, 70 de kilograme, calviţie, păr grizonat, nu prezintă semne distinctive, iar la momentul plecării era îmbrăcat cu sacou şi pantaloni gri, cămaşă albă şi pantofi negri.

Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la bărbat sunt sfătuiţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button