ActualitateEducatieLocal

Premii la Olimpiada națională „Lectura ca abilitate de viață”

Elevii vasluieni s-au întors cu premii de la Olimpiada națională „Lectura ca abilitate de viață”, de la Constanța.

Cel mai important premiu a fost obținut de eleva Smaranda Ignat, de la Școala „George Tutoveanu” Bârlad, care a obținut premiul 3 la clasa a VI-a, nivel 1. Ea este îndrumată de profesoara Cristina Căruțașu.

Eleva Ilinca-Anastasia Doboș, de la Liceul „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, a obținut mențiune, la clasa a IX-a, nivel 3. Ea este pregătită de profesoara Mihaela Doroftei.

De asemenea, Andreea-Georgiana Prodea, clasa a X-a, nivel 3, de la Liceul „Emil Racoviță” Vaslui, a obținut un Premiu Special. Eleva este îndrumată de profesorul Ovidiu Budaca.

„Le felicităm pentru creativitatea, profunzimea, voința, perseverența, responsabilitatea de care au dat dovadă și le dorim succes la viitoarele competiții!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.

La faza națională au mai participat Ioana Manole, Delia-Natalia Avram și Delia-Elena Armășelu, care au obținut punctaje foarte bune în ierarhia națională.

Lotul olimpic a fost însoțit la Constanța de profesoara Elena Alexa, de la Școala Gimnazială „Constantin Parfene” Vaslui.

La Olimpiada națională „Lectură ca abilitate de viață” au existat două probe: proba A (probă scrisă) și proba B (proba orală).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button