A fost prins hoțul din zona pieței Sf.Ilie din Bârlad

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Biroul de Investigații Criminale au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt. 

Polițiștii Biroul de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 37 de ani, din Bârlad, bănuit de comiterea  a cinci infracțiuni de furt.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii au stabilit faptul că, în perioada aprilie – iunie a.c., bărbatul bănuit ar fi săvârșit mai multe furturi, în dauna unor persoane fizice și juridice, toate în zona pieței agroalimentare Sf. Ilie din municipiul Bârlad. Au fost sustrase bunuri și obiecte în valoare de peste 2.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%, fiind restituit persoanelor vătămate.

În data de 18 iunie a.c., acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar a doua zi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

O fabrică de termopane din Huși făcută scrum

Secția de pompieri Huși a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță …

SĂPTĂMÂNA EUROPEANĂ A SĂNĂTĂȚII MINTALE, marcată la Penitenciarul Vaslui

Săptămâna europeană a sănătății mintale este o inițiativă paneuropeană care își propune să crească gradul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *