ActualitateLocal

Bărbat condamnat pentru trafic de droguri în Republica Moldova, depistat la controlul de frontieră în Albiţa

Un bărbat condamnat pentru trafic de droguri în Republica Moldova şi căutat de autorităţi a fost depistat de lucrătorii vamali şi poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, în timp ce voia să iasă din ţară.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, bărbatul avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de doi ani şi şase luni pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

”În data de 31 ianuarie, în jurul orei 4,00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, pasager într-un microbuz, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 38 de ani. La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului există o alertă de punere în aplicare a unui mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de doi ani şi 6 luni, emis de autorităţile judecătoreşti din Republica Moldova, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri”, precizează sursa citată.

Persoana în cauză a fost preluată de o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, în vederea luării măsurilor legale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button