Sport

Atletico, eliminată din cupă

DSC_0136
Cei aproape 100 de spectatori prezenţi pe stadionul Municipal au plecat dezamăgiţi acasă, după jocul modest al formaţiei locale, Atletico Vaslui. Gabriel Crăciun şi compania nu au oferit un meci de calitate, pierzând disputa cu Sporting Lieşti, scor 0-3, fiind eliminaţi din Cupa României.
Partida a început în nota echilibrului, fără faze multe de poartă. Abia după o jumătate de oră Buhăceanu, noul atacant al vasluienilor, a expediat primul şut pe spaţiul porţii, fără probleme pentru portarul din Lieşti. Tot el a fost la un pas de a deschide scorul, mingea trecând puţin pe lângă poartă. Când toată lumea se aştepta la un scor alb la pauză, Bârlădeanu profită de greşelile din defensiva gazdelor şi îl învinge pe Cernat.
După doar cinci minute de la reluare, acelaşi Bârlădeanu majorează scorul la 2-0, acesta oferind faza meciului. După o cursă de 30 de metri, căpitanul lui Sporting a driblat ca în curtea şcolii, bifând dubla.
Cu toate acestea, vasluienii nu au mai găsit soluţii pentru a reveni în joc, suferind foarte mult la construcţie. Scorul final a fost stabilit de Sprânceană, cu şapte minute înainte de fluierul final.
Eliminată de cupă, Atletico se poate gândi numai la campio

Related Articles

Back to top button