ActualitateLocal

A urcat beat la volan, însă a fost oprit la timp de polițiști! Acum riscă închisoarea!

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, aflați în serviciu de supraveghere, îndrumare și control al traficului rutier pe drumul județean DJ 245M, în localitatea/comuna Poienești, județul Vaslui, au depistat un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieri, 4 iulie 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoriei Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbatului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button