ActualitateLocal

Polițiștii au descoperit la volan un vasluian beat și fără permis

Sâmbătă, 2 octombrie a.c., ora 20:00, polițiști din cadrul Secției  7 Poliție Rurală Banca aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul comunal DC 52, în localitatea Halta Dodești, comuna Viișoara, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un moped neînmatriculat, condus de către un bărbat de 38 de ani, din localitatea Văleni, comuna Viișoara.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Bârlad, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau  altor substanțe”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button