ActualitateLocal

A prezentat la control un document fals și s-a ales cu dosar penal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui turc care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

În data de 18 februarie a.c., în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un cetățean turc, în vârstă de 64 de ani, conducând un autovehicul, înmatriculat în Republica Moldova.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat alături de pașaport și un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Turcia.

 „Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals”, a spus Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button