ActualitateLocal

A fost reținut tânărul care a produs accidentul din Zona Industrială! Polițiștii au constat că în momentul producerii evenimentului rutier era beat!

Polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

La data de 25 februarie 2024, ora 21.22, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Vaslui, pe strada Metalurgiei.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au stabilit că, un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bărbat de 25 de ani din Vaslui, pe strada Metalurgiei, din direcția Șoseaua Bacăului spre strada Ceramica, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și ar fi acroșat un ansamblu de vehicule (autoutilitară și semiremorcă) înmatriculat în județul Vaslui, condus regulamentar de către un bărbat de 46 de ani, din comuna Rebricea, județul Vaslui.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 25 de ani, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea acestuia.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 29 februarie 2024, în baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului Rutier Vaslui l-au reținut pe bărbatul de 25 de ani, pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat astăzi, 1 martie 2024, Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri din Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button