ActualitateLocal

Bețivii, un pericol public pe șoselele vasluiene. La Siliștea, un șofer beat a ajuns cu mașina în șanț!

În data de 2 octombrie a.c., ora 1:10, Poliția Orașului Negrești a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Siliștea, comuna Todirești, județul Vaslui.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii negreșteni au depistat un bărbat în vârstă de 25 de ani din comuna Rafaila, județul Vaslui, care în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, pe drumul național DN 15 D, în localitatea Siliștea, s-a răsturnat în sanțul pluvial din vecinătatea drumului public.

Bărbatul a suferit vătămări corporale și a fost extras din autoturism de către martori oculari.

Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, i s-a solicitat acestuia să se supună testării cu aparatul alcooltest dar acesta a refuzat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale și în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei dar acesta a refuzat din nou.

În data de 4 octombrie 2021, în baza probatoriului administrat, polițiștii negreșteni l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” și ”vătămare corporală din culpă”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button