ActualitateLocal

Premii pentru elevii vasluieni la o competiție națională de fizică, echivalentă cu olimpiada!

În anul de pandemie COVID 19 -2021-Societatea Română de Fizică şi facultăţile de Fizică din cadrul universităţilor din ţară, pentru a menţine spiritul de competiţie şi pentru a da posibilitatea elevilor să se autoevalueze, au organizat o competiţie pâna la nivel naţional echivalentă olimpiadelor de fizică care erau sub egida Ministerului Educaţiei.

Şi de această dată, cu toate noutăţile organizatorice de desfăşurare a unei competiţii naţionale, în versiune online, elevii din judeţul Vaslui s-au remarcat prin rezultatele deosebite obţinute.

Astfel la etapa naţională, s-a obţinut un premiul III de către elevul CROITORIU COSMIN – MIRCEA de la clasa a XI -a a Colegiului Naţional “Gh. Roşca Codreanu” Bârlad îndrumat de profesorii Angheluţă Ecaterina- Aurica la clasă şi Angheluţă Cătălin -Daniel la Centrul Judeţean de Excelenţă şi 3 Menţiuni de către elevii: 1. NOVAC IUSTINA – AURELIA clasa a IX-a la Liceul Teoretic “Mihail Kogălniceanu” Vaslui îndrumată la clasă şi la Centrul Judeţean de Excelenţă de către profesorul Ignat Cătălin, 2. MAXIM ANDREEA – CARMEN clasa a X-a de la Colegiul Naţional “Gh. Roşca Codreanu” Bârlad îndrumată de profesorii Angheluţă Ecaterina – Aurica la clasă şi Angheluţă Cătălin – Daniel la Centrul Judeţean de Excelenţă şi 3. VIERU CODRIN clasa a VIII-a, Colegiul Naţional “Cuza Vodă” Huşi, îndrumat atât la clasă cât şi la Cenentrul Judeţean de Excelenţă de profesorul Popa Cristinel.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button