ActualitateLocal

Vehicule radiate din circulaţie, descoperite în Vama Albiţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la trei bărbaţi care au fost depistaţi, în trafic, la volanul unor autovehicule neînmatriculate.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, trei bărbați, B.S., D.V.  conducând  ansambluri de vehicule formate din câte un autovehicul şi o remorcă şi Z.V., la volanul unui autoturism marca Mercedes. Cei trei bărbați au dublă cetăţenie, română şi R. Moldova şi au vârste cuprinse între de 28 şi 46 de ani.

”La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru vehiculele în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că cele două remorci sunt radiate din circulaţie de autorităţile din Luxemburg, începând cu luna iulie, 2019, iar autoturismul marca Mercedes este radiat din circulaţie de autorităţile din Olanda începând cu 20 iulie 2019”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat,  la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button