Monday , 30 November 2020, 05:05

Soferi beți la volan

etilotest1-655x360
Două persoane sunt cercetate de polițiști pentru comiterea de infracțiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, fapte prevăzute de Codul Penal.
Polițiști din cadrul Biroului Rutier Huși și polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Huși, cu ocazia exercitării atribuțiilor de serviciu, l-au identificat în trafic pe V. Dragoș, de 24 de ani, din municipiul Huși. Acesta se deplasa cu autoturismul pe D.N. 28, pe raza comunei Drînceni, deși anterior consumase băuturi alcoolice.
Testarea bărbatului cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. V. Dragoș a fost condus la Spitalul Municipal Huși unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Bârlad l-au identificat în trafic pe N. Mihai, în vârstă de 29 de ani, din comuna Bogdănița, care se deplasa cu autoturismul pe strada Republicii din municipiul Bârlad.
În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele celor două persoane au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru infracțiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, fapte perevăzute de Codul Penal.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ziua Națională a României, fără paradă la Vaslui!

Președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, a anunțat că, deși ne aflăm în pandemie …

Creştere a cazurilor de infectare cu Covid: două localităţi cu incidenţa de peste 3 la mie!

Rata de infectare cu noul coronavirus a ajuns la 2,3 la mia de locuitori la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *