Saturday , 28 November 2020, 03:34

Puţine posturi didactice vacante

Invatamant
Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui spun că posturile didactice publicate în această perioadă sunt valabile şi pentru sesiunea de concurs din vară, iar pentru titularizare cele mai mari şanse le au cei care au ca specializări educatoare, învăţătoare, profesor pentru educaţie fizică şi sport şi educaţie muzicală.
“În acest moment am publicat lista tuturor posturilor şi fracţiunilor de posturi. Sunt 2.270 de posturi. Dintre acestea, doar 161 de posturi complete au viabilitate de patru ani şi sunt titularizabile. Alte 511 catedre complete au viabilitate doar pentru un an. De asemenea, mai sunt puse la dispoziţie 312 catedre, care sunt rezervate”, a precizat inspectorul de personal, Dorina Nemţanu.
Posturile vacante vor fi puse însă şi la dispoziţia cadrelor didactice titulare care vor să se pretransfere prin schimb cu alt cadru didactic sau prin acordul unităţilor şcolare.
O reactualizare a listelor cu posturile vacante va fi făcută pe 27 aprilie, după şedinţa de soluţionare a pretransferurilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Aproximativ 2.000 de firme din județ se vor închide din cauza pandemiei, crede președintele CCIA

Preşedintele Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură (CCIA) Vaslui, Ionel Constantin, preconizează că aproximativ 2.000 …

Accident la ieșirea spre Negrești! Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *