Tuesday , 6 December 2022, 06:55

Micii ecologiști ai Școlii ”Mihai Eminescu”


Elevi ai Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, având ca profesor coordonator pe Luminița Popa, au ales că în aceste zile să se despartă de telefoane, calculatoare sau tablete şi „să dăruiască viaţă lumii în care trăiesc”. Aceștia s-au implicat într-o campanie ambiţioasă de plantare puieţi în suburbia Brodoc, zonă predispusă alunecărilor de teren. În sprijinul lor a venit Primăria Vaslui.
“Sfânta Săptămâna a Patimilor este perioada din an care ne îndeamnă pe toţi să fim cu fapta şi cu gândul mai aproape de frumos, să fim mai buni şi mai darnici, să ne aplecăm mai mult către credinţă şi milostenie. Copiii, cu sufletele lor curate, au luat iniţiativa derulării unor activităţi care să ne ofere nouă, oamenilor mari, un exemplu demn de urmat. Lucrătorii de la Goscom ne-au ajutat cu pregătirea terenului şi cu 100 puieţi de stejar. Colegii de la Transurb ne-au asigurat transportul”, a precizat Ramona Ailioaiei, reprezentantul Primăriei Vaslui.
Şi pentru că orice faptă bună merită apreciată, reprezentanţii Primăriei Vaslui i-au răsplătit pe copii cu plăcinte calde şi şepcuţe personalizate.
Ieri, elevii Şcolii gimnaziale „Mihai Eminescu” au donat copiilor nevoiaşi din zona Moara Grecilor daruri specifice Sărbătorilor Pascale, alegând să aducă bucurie şi pe chipurile celor mai puţin norocoşi decât ei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Criză de sânge la Vaslui. Centrul de Transfuzie Sanguină organizează colecte mobile

Centrul de Transfuzie Sanguină Bârlad se confruntă cu o scădere a numărului de donatori de …

246 de voluntari ISJU sunt parte din programul „Salvator din pasiune”

Voluntarii sunt cei care își dedică, din proprie voință, timpul, cunoștințele și priceperea pentru a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *