Saturday , 20 August 2022, 06:44

INTERVENŢIILE POMPIERILOR VASLUIENI ÎN WEEKEND


La sfârșitul săptămânii pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Podul Înalt” al judeţului Vaslui, în cooperare cu pompierii voluntari au intervenit la 42 misiuni, astfel:

– 39 misiuni ale echipajului de terapie intensivă mobilă pentru acordarea primului ajutor calificat şi asistenţei medicale de urgenţă;
– 2 intervenții pentru localizarea și lichidarea unor incendii;
– o misiune de salvare animale (cabalină) a Detașamentului de Pompieri Bârlad, în data de 23 iunie 2018, orele 22.25, în localitatea Podul Pietriș, comuna Ciocani, județul Vaslui.

Incendii:

• vineri, 22 iunie, la ora 16.32, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetație uscată produs în suburbia Redia a municipiului Vaslui. Au ars aproximativ 1.000 metri pătrați de vegetație uscată. Cauza incendiului a fost focul în aer liber.
• duminică, 24 iunie, la ora 07.08, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Bârlad, Punctul de lucru Murgeni au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la o locuinţă proprietate particulară, în localitatea Epureni, comuna Epureni. Incendiul a distrus produse electrocasnice, planșeul și o parte din acoperișul casei. Cauza incendiului a fost scurtcircuitul electric la un produs electrocasnic.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Judeţul Vaslui este una dintre cele mai lovite zone de seceta excesivă

Judeţul Vaslui este una dintre cele mai lovite zone de seceta excesivă, iar fermierii speră …

Un bărbat a rămas încarcerat într-un accident rutier la ieșirea din Bârlad spre Tutova.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate, pentru descarcerare unei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *