ActualitateLocal

Documente false, depistate la controlul de frontieră

index
Poliţiştii de frontieră vasluieni efectuează cercetări cu privire la prezentarea la control, de către un tânăr cu dublă cetăţenie, a unor documente false pentru autoturismul pe care îl conducea.
În data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 23.30, în P.T.F.Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, Cătălin C., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 19 de ani, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inspecţie tehnica periodică prezentat la control pentru autoturism, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autenticc, acesta fiind fals.
În legătură cu cele constatate, tânărul a declarat că nu este proprietarul autoturismului, că îl foloseşte în baza unei procuri şi că nu are cunoştinţă despre faptul că documentele respective sunt false.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button