ActualitateLocal

Ziua Poliției marcată alături de copii de la CȘEI Negrești

Copiii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Negreşti au sărbătorit Ziua Poliției Române împreună cu polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

De ziua Poliției Române, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au adus din nou zâmbete largi pe chipurile celor peste 100 de copii ai Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Negreşti. Și în acest an, aceștia i-au așteptat și primit, cu entuziasm, pe polițiștii vasluieni.

 Cuminți și emoționați, micuții au urmărit cu atenție voluntarii liceeni ai asociației ”Salvați Copiii” și polițiștii structurilor de siguranță școlară și ordine publică, care le-au oferit informații prețioase despre cum să rămână în siguranță și cum să evite să devină victime ale bullyingului.

Pentru a sărbători cum se cuvine ziua lor, polițiștii au invitat toți elevii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Negreşti la pizza, la un restaurant din orașul Negrești.

Toate cadrele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au contribuit benevol, ca în fiecare an, pentru a le insufla acestor copii un strop din bucuria și magia copilăriei, mai ales că beneficiarii Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Negreşti au nevoi educaționale speciale.

Copiii au fost încântați de mica escapadă și le-au urat polițiștilor în cor un mare „La mulți ani!”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button